Sanitair Kampenhout

Nieuwbouw of renovatie van uw sanitair?

Kom langs bij Verplaetsen en wij maken samen uw droom waar! Modern, landelijk, retro of design, u kiest de stijl en de materialen en wij doen de rest! Als totaalpartner neemt Verplaetsen ook uw elektriciteit, vloeren, tegels, gyproc- en schilderwerken voor z’n rekening zodat de werken naadloos op elkaar aansluiten. Voor de keuze van de materialen zoals bad, kranen, lavabo’s, douches, wc’s, enz. werkt Verplaetsen samen met gerenommeerde groothandels zoals Facq en Lambrechts.

Installateur sanitair Kampenhout gezocht?

Groep Verplaetsen

Verplaetsen is uw expert voor de installatie van airco, verwarming, sanitair en ventilatie voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. Wij bieden een totaalservice aan en gaan voor kwaliteit met de grote K, voor zowel onze producten als onze service.

Privéwoning? Appartementsgebouw? Kantoren? Industriële hal? U kan uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen van de ontwerpfase tot de oplevering. Wij staan al meer dan 30 jaar garant voor een professionele installatie en een vlekkeloze opvolging van de werken.

Ons team staat als een huis! Wij hebben meer dan 20 gespecialiseerde vakmannen in dienst die vanuit de centrale regio Leuven in heel België renovatie- en nieuwbouwprojecten opleveren. Bovendien hebben we de knowhow én mankracht om ook grotere industriële werken uit te voeren.

Verplaetsen is uw expert voor verwarming, sanitair en klimaatbeheersing!

sanitair Kampenhout

Nood aan snel en vakkundig advies i.v.m. de nieuwbouw of renovatie van uw sanitair?

Verplaetsen is verdeler van de onderstaande merken:


Klant & kwaliteit

De klant staat altijd centraal. Een project groot of klein, wij gaan voor een professionele service en zorgen voor heldere communicatielijnen. Budget en timing? Wij leveren een project op volgens de gemaakte afspraken.

Kwaliteit is nummer 1. Door de jarenlange ervaring en de bevoorrechte relaties met leveranciers kunnen wij u het perfecte advies geven en een scherpe offerte. Bovendien investeren wij in opleidingen voor onze medewerkers zodat wij steeds de nieuwste technieken en producten kunnen aanbieden.

Wist je dat?

U kan besparen met regenwater? Verplaetsen installeert een volledig regenrecuperatiesysteem met de nodige filters en een automatische omschakeling. U bespaart op uw waterfactuur en draagt meteen uw steentje bij voor het behoud van ons ecosysteem.

Verplaetsen uw partner is voor de uitvoering van alle specifieke technieken, pompen en filterinstallaties voor uw binnen- of buitenzwembad? Wij doen de volledige technische set-up zodat al uw zwembadtechnieken geautomatiseerd zijn en u zorgeloos kan genieten van uw privé zwembad.

Verplaetsen ook de installatie doet van ondergrondse blusleidingen en brandhaspels voor grote industriële projecten? Op basis van de richtlijnen van de brandweer maken wij uw project volledig brand-technisch in orde!

Sanitair Kampenhout?

Welkom bij de firma Verplaetsen! De draaischijf van Verplaetsen is ons kantoor met magazijn in Herent, waar ons 10-koppig team zit van onthaal, administratie, boekhouding tot de coördinatie, werfopvolging, adviseurs en onze studiedienst. Wij tekenen en berekenen uw project op maat uit!

Wijgmaalsesteenweg 32
3020 Herent

sanitair Kampenhout

Wat is sanitair?

Sanitair zijn alle water gerelateerde artikelen die in een badkamer, slaapkamer, toilet, douche of op een andere plek zijn geplaatst of gemonteerd zoals mobiele toiletten, stranddouches met als doel: de verzorging van het menselijke lichaam. Van waterleiding/kraan tot afvoer/riool, alles wat er tussen zit valt onder dit begrip.

Met het begrip sanitair wordt in sommige gevallen ook de ruimte bedoeld waar het sanitair (materiaal) zich bevindt. Met name in de woningmakelaardij wordt gesproken over sanitair waarin bedoeld wordt het toilet en de badkamer van de woning. Een veel gebruikte term om deze sanitaire ruimtes te benoemen is natte ruimte. Bij zwembaden en dergelijke wordt deze term ook gebruikt om een onderscheid te maken met andere faciliteiten. (Bron: Wikipedia)

Wist je dat...

Willy Verplaetsen zijn zaak heeft opgericht in 1985 samen met zijn echtgenote Maria Artoos en dat zij in 2014 de fakkel hebben doorgegeven aan hun kinderen. Tom neemt de dagelijkse leiding op zich en Stijn en Sophie zijn eveneens actief in de zaak. Een uniek en bloeiend familiebedrijf dus!

Op zoek naar een installateur voor uw sanitair Kampenhout?

Herstelling of onderhoud sanitair

Herstellingen groot of klein? Daarvoor moet u bij Verplaetsen zijn! Verplaetsen heeft 20 vakmannen in dienst die gespecialiseerd zijn in sanitair, verwarming, airco en ventilatie. Onze troef is onze snelle en correcte dienstverlening, ook wanneer het dringend is. U mag ons steeds contacteren voor allerlei sanitaire problemen zoals lekkages of het opsporen van een waterbreuk. Eens klant, altijd klant bij Verplaetsen waardoor u een beroep kan doen op onze 24/24 uur service.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek zeker ook de onderstaande pagina's:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x