Airconditioning

Het comfort van airco!

Verplaetsen is uw expert en installateur voor airconditioning. Particuliere woningen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants en openbare gebouwen rusten wij uit met professionele airco. Wij zorgen ervoor dat u kan wonen en werken in een optimaal klimaat in combinatie met een optimaal energiebeheer. In bestaande ruimtes plaatsen we opbouw aircotoestellen (wand- en vloertoestellen) die stijlvol, zuinig en fluisterstil zijn. Bij nieuwbouw of renovatie kunnen we de airco’s volledig wegwerken in het plafond en zorgen we voor een centraal gestuurde bediening.

Grote koelcel of diepvriescel nodig?

Verplaetsen installeert koel- en diepvriescellen voor de opslag van producten of voor gespecialiseerde zaken in de voedselverwerking. Bij de afbraak, opbouw of bij een plotse panne van uw koelinstallatie, kan Verplaetsen depanneren met een mobiele koelcel.  

Verplaetsen is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf met het Veritas label.

Voor advies of een offerte, contacteer Verplaetsen!

Wist je dat…

Verplaetsen mobiele koelcellen ter beschikking heeft om te huren? Organiseert u een barbecue of een feestje en uw koelkast is te klein? Dan kan onze mobiele koelcel de oplossing zijn!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x