Ventilatie


Isoleren = ventileren!
Wie vandaag bouwt of verbouwt, moet rekening houden met de nieuwe EPB-wetgeving. EPB staat voor ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’ en daarbij zijn 2 elementen belangrijk: isoleren en ventileren. Verplaetsen plaatst EPB-gekeurde ventilatiesystemen (C, C+ en D) in woningen, kantoren en industriële omgevingen. 

Verse lucht is gezond!
Een goed ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de vervuilde binnenlucht vervangen wordt door vers gefilterde buitenlucht, zonder warmteverlies. Met een warmtewisselaar wordt de warmte van de afgevoerde lucht gerecupereerd. Zo blijft het comfort en de luchtkwaliteit in uw woning of kantoor optimaal én uw energiefactuur onder controle. 

Voor advies of een offerte? Contacteer Verplaetsen!

Contacteer ons Bekijk onze realisaties

Wist je dat…
Verplaetsen ook ventilatiesystemen installeert met luchtkanalen die ingewerkt worden in de vloer? Vraag ernaar bij Verplaetsen!


Onze beste aankoop van het jaar is onze airco van de firma Verplaetsen. We zijn er heel tevreden over waarbij onze hartelijke dank!

Hugo & Lieve

Ik wil hierbij getuigen van de voortreffelijke diensten van Verplaetsen Airconditioning. Zo netjes afgewerkt en heel proper achtergelaten: die jongens zijn van goeden huize!

Berten

website by contentcrackers