Over ons

Groep Verplaetsen

Verplaetsen is uw expert voor de installatie van airco, verwarming, sanitair en ventilatie voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. Wij bieden een totaalservice aan en gaan voor kwaliteit met de grote K, voor zowel onze producten als onze service.

Privéwoning? Appartementsgebouw? Kantoren? Industriële hal? U kan uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen van de ontwerpfase tot de oplevering. Wij staan al meer dan 30 jaar garant voor een professionele installatie en een vlekkeloze opvolging van de werken. 

Eens klant, altijd klant bij Verplaetsen waardoor u een beroep kan doen op onze 24/24 uur service. 

Wist je dat…

Willy Verplaetsen zijn zaak heeft opgericht in 1985 samen met zijn echtgenote Maria Artoos en dat zij in 2014 de fakkel hebben doorgegeven aan hun kinderen.

Tom neemt de dagelijkse leiding op zich en Stijn en Sophie zijn eveneens actief in de zaak. Een uniek en bloeiend familiebedrijf dus!

Klant & Kwaliteit

De klant staat altijd centraal. Een project groot of klein, wij gaan voor een professionele service en zorgen voor heldere communicatielijnen. Budget en timing? Wij leveren een project op volgens de gemaakte afspraken.

Kwaliteit is nummer 1. Door de jarenlange ervaring en de bevoorrechte relaties met leveranciers kunnen wij u het perfecte advies geven en een scherpe offerte. Bovendien investeren wij in opleidingen voor onze medewerkers zodat wij steeds de nieuwste technieken en producten kunnen aanbieden.

Het Verplaetsen Team

Ons team staat als een huis! Wij hebben meer dan 20 gespecialiseerde vakmannen in dienst die vanuit de centrale regio Leuven in heel België renovatie- en nieuwbouwprojecten opleveren. Bovendien hebben we de knowhow én mankracht om ook grotere industriële werken uit te voeren.

De draaischijf van Verplaetsen is ons kantoor met magazijn in Herent, waar ons 10-koppig team zit van onthaal, administratie, boekhouding tot de coördinatie, werfopvolging, adviseurs en onze studiedienst. Wij tekenen en berekenen uw project op maat uit!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x