Sanitair

Plannen voor een nieuwe badkamer? 

Kom langs bij Verplaetsen en wij maken samen uw droom waar! Modern, landelijk, retro of design, u kiest de stijl en de materialen en wij doen de rest! Als totaalpartner neemt Verplaetsen ook uw elektriciteit, vloeren, tegels, gyproc- en schilderwerken voor z’n rekening zodat de werken naadloos op elkaar aansluiten. Voor de keuze van de materialen zoals bad, kranen, lavabo’s, douches, wc’s, enz. werkt Verplaetsen samen met gerenommeerde groothandels zoals Facq en Lambrechts. 

Besparen met regenwater?

Regen is een gratis geschenk uit de hemel! Bovendien is het kalkvrij en dus uitermate geschikt om uw toiletten te spoelen, uw tuin de besproeien, voor uw wasmachines, voor de wasbeurt van uw auto, buitenkranen en zelfs douches. Verplaetsen installeert een volledig regenrecuperatiesysteem met de nodige filters en een automatische omschakeling. U bespaart op uw waterfactuur en draagt meteen uw steentje bij voor het behoud van ons ecosysteem. 

Zwemmen zonder zorgen?

Verplaetsen is uw partner voor de uitvoering van alle specifieke technieken, pompen en filterinstallaties voor uw binnen- of buitenzwembad. Wij doen de volledige technische set-up zodat al uw zwembadtechnieken geautomatiseerd zijn en u zorgeloos kan genieten van uw privé zwembad. Verplaetsen is ook gespecialiseerd in grotere installaties voor publieke zwembaden (zie realisaties: zwembad Provinciaal Domein Kessel-Lo >>).

Voor advies of een offerte? Contacteer Verplaetsen. Nieuwbouw of renovatie? Maak een afspraak met onze studiedienst.

Wist je dat…

Verplaetsen ook de installatie doet van ondergrondse blusleidingen en brandhaspels voor grote industriële projecten? Op basis van de richtlijnen van de brandweer maken wij uw project volledig brand-technisch in orde!

Sanitair

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x