Centrale verwarming Haacht

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw CV installatie?

Bij een verbouwing of een nieuwbouwproject is de keuze van uw centrale verwarming cruciaal. Verplaetsen installeert energiezuinige condensatieketels op gas en stookolie én is ook gespecialiseerd in duurzame vormen van energiewinning zoals warmtepompen, zonneboilers, thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen, warmterecuperatie en warmtekrachtkoppeling. Onze interne studiedienst tekent voor u het volledige project uit in combinatie met de nodige radiatoren, convectoren, vloer- en wandverwarming zodat uw wooncomfort optimaal is. Wij denken economisch en ecologisch! Voor keuringen en onderhoud van uw mazout- of gasketel, kan u ook op Verplaetsen rekenen.

Installateur centrale verwarming Haacht gezocht?

Groep Verplaetsen

Verplaetsen is uw expert voor de installatie van airco, verwarming, sanitair en ventilatie voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. Wij bieden een totaalservice aan en gaan voor kwaliteit met de grote K, voor zowel onze producten als onze service.

Privéwoning? Appartementsgebouw? Kantoren? Industriële hal? U kan uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen van de ontwerpfase tot de oplevering. Wij staan al meer dan 30 jaar garant voor een professionele installatie en een vlekkeloze opvolging van de werken.

Ons team staat als een huis! Wij hebben meer dan 20 gespecialiseerde vakmannen in dienst die vanuit de centrale regio Leuven in heel België renovatie- en nieuwbouwprojecten opleveren. Bovendien hebben we de knowhow én mankracht om ook grotere industriële werken uit te voeren.

Verplaetsen is uw expert voor verwarming, sanitair en klimaatbeheersing!

centrale verwarming Haacht

Nood aan snel en vakkundig advies i.v.m. de installatie van uw centrale verwarming?

Verplaetsen is verdeler van de onderstaande merken:


Klant & kwaliteit

De klant staat altijd centraal. Een project groot of klein, wij gaan voor een professionele service en zorgen voor heldere communicatielijnen. Budget en timing? Wij leveren een project op volgens de gemaakte afspraken.

Kwaliteit is nummer 1. Door de jarenlange ervaring en de bevoorrechte relaties met leveranciers kunnen wij u het perfecte advies geven en een scherpe offerte. Bovendien investeren wij in opleidingen voor onze medewerkers zodat wij steeds de nieuwste technieken en producten kunnen aanbieden.

Een tevreden klant aan het woord:

Verplaetsen is onze CV-installatie komen onderhouden en heeft een radiatorkraan vervangen. Dit alles werd zeer vakkundig uitgevoerd door hun technieker. We zijn heel tevreden! André

Centrale verwarming Haacht?

Welkom bij de firma Verplaetsen! De draaischijf van Verplaetsen is ons kantoor met magazijn in Herent, waar ons 10-koppig team zit van onthaal, administratie, boekhouding tot de coördinatie, werfopvolging, adviseurs en onze studiedienst. Wij tekenen en berekenen uw project op maat uit!

Wijgmaalsesteenweg 32
3020 Herent

centrale verwarming Haacht

Wat is centrale verwarming?

Centrale verwarming (afgekort tot cv, vaak chauffage genoemd in het Vlaams) is een verwarmingssysteem, waarbij de warmte die nodig is voor de verwarming van de vertrekken van een gebouw, centraal wordt opgewekt en met behulp van een warmteoverbrengend medium (stoom, water of lucht) wordt overgebracht naar deze vertrekken.

Centraal verwarmde huizen zijn gemeengoed geworden. Het blijkt, mits goed gebruikt, de voordeligste manier om een huis comfortabel te verwarmen. Het bekendst is het systeem waarbij radiatoren staan opgesteld in de te verwarmen vertrekken. Ze worden voorzien van opgewarmd water dat via een leidingstelsel vanuit een centraleverwarmingsketel, stadsverwarming of warmtepomp wordt aangevoerd. Bij een ander systeem wordt warme lucht via een kanalenstelsel rechtstreeks in de vertrekken geblazen.

De laatste decennia is het rendement van een cv-ketel door stijgende energieprijzen steeds belangrijker geworden. Ontwikkelingen in deze zijn modulerende ketels (die de ketel minder hard kunnen laten branden afhankelijk van de warmtevraag), de HR ketel (die de condensatiewarmte van het verbrandingsgas benut), HRe ketels (een mini-warmtekrachtkoppeling) en de warmtepomp. (Bron: Wikipedia)

Wist je dat...

Willy Verplaetsen zijn zaak heeft opgericht in 1985 samen met zijn echtgenote Maria Artoos en dat zij in 2014 de fakkel hebben doorgegeven aan hun kinderen. Tom neemt de dagelijkse leiding op zich en Stijn en Sophie zijn eveneens actief in de zaak. Een uniek en bloeiend familiebedrijf dus!

Op zoek naar een installateur voor uw centrale verwarming Haacht?

Herstelling of onderhoud centrale verwarming

Herstellingen groot of klein? Daarvoor moet u bij Verplaetsen zijn! Verplaetsen heeft 20 vakmannen in dienst die gespecialiseerd zijn in sanitair, verwarming, airco en ventilatie. Onze troef is onze snelle en correcte dienstverlening, ook wanneer het dringend is. U mag ons contacteren voor de plaatsing van uw cv installatie, het afstellen van uw cv installatie, de herstelling en het onderhoud van uw cv installatie. Eens klant, altijd klant bij Verplaetsen waardoor u een beroep kan doen op onze 24/24 uur service.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek zeker ook de onderstaande pagina's:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x