Airco installateur Kampenhout

Airconditioning laten plaatsen?

Verplaetsen is uw expert en installateur voor airconditioning. Particuliere woningen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants en openbare gebouwen rusten wij uit met professionele airco. Wij zorgen ervoor dat u kan wonen en werken in een optimaal klimaat in combinatie met een optimaal energiebeheer. In bestaande ruimtes plaatsen we opbouw aircotoestellen (wand- en vloertoestellen) die stijlvol, zuinig en fluisterstil zijn. Bij nieuwbouw of renovatie kunnen we de airco’s volledig wegwerken in het plafond en zorgen we voor een centraal gestuurde bediening.

Airco installateur Kampenhout gezocht?

Groep Verplaetsen

Verplaetsen is uw expert voor de installatie van airco, verwarming, sanitair en ventilatie voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. Wij bieden een totaalservice aan en gaan voor kwaliteit met de grote K, voor zowel onze producten als onze service.

Privéwoning? Appartementsgebouw? Kantoren? Industriële hal? U kan uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen van de ontwerpfase tot de oplevering. Wij staan al meer dan 30 jaar garant voor een professionele installatie en een vlekkeloze opvolging van de werken.

Ons team staat als een huis! Wij hebben meer dan 20 gespecialiseerde vakmannen in dienst die vanuit de centrale regio Leuven in heel België renovatie- en nieuwbouwprojecten opleveren. Bovendien hebben we de knowhow én mankracht om ook grotere industriële werken uit te voeren.

Verplaetsen is uw expert voor verwarming, sanitair en klimaatbeheersing!

airco installateur Kampenhout

Nood aan snel en vakkundig advies i.v.m. de installatie van uw airco?

Verplaetsen is verdeler van de onderstaande merken:


Klant & kwaliteit

De klant staat altijd centraal. Een project groot of klein, wij gaan voor een professionele service en zorgen voor heldere communicatielijnen. Budget en timing? Wij leveren een project op volgens de gemaakte afspraken.

Kwaliteit is nummer 1. Door de jarenlange ervaring en de bevoorrechte relaties met leveranciers kunnen wij u het perfecte advies geven en een scherpe offerte. Bovendien investeren wij in opleidingen voor onze medewerkers zodat wij steeds de nieuwste technieken en producten kunnen aanbieden.

Enkele tevreden klanten aan het woord:

Onze beste aankoop van het jaar is onze airco van de firma Verplaetsen. We zijn er heel tevreden over waarbij onze hartelijke dank! Hugo & Lieve

Ik wil hierbij getuigen van de voortreffelijke diensten van Verplaetsen Airconditioning. Zo netjes afgewerkt en heel proper achtergelaten: die jongens zijn van goeden huize! Berten

Airco installateur Kampenhout?

Welkom bij de firma Verplaetsen! De draaischijf van Verplaetsen is ons kantoor met magazijn in Herent, waar ons 10-koppig team zit van onthaal, administratie, boekhouding tot de coördinatie, werfopvolging, adviseurs en onze studiedienst. Wij tekenen en berekenen uw project op maat uit!

Wijgmaalsesteenweg 32
3020 Herent

airco installateur Kampenhout

Wat is airconditioning?

Airconditioning, klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling is het reguleren van de lucht in binnenruimtes, zoals in een gebouw, auto of trein. Andere benamingen zijn airco, luchtregelaar, klimaatregelaar, klimaatregeling en comfortkoeling.

Met het apparaat of installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem. Het algemene consumentenapparaat, zoals in de auto, wordt meestal airco, airconditioning of de afkorting A/C genoemd. Voor de apparaten of installaties voor bedrijven of grote panden worden de termen klimaatregeling (vooral in de landbouw), klimaatregelaar, luchtregelaar of eveneens airconditioning gebruikt.

Airconditioning kan op de volgende manieren werken: met een warmtepomp, deze werkt op hetzelfde principe als een koelkast, of door (indirecte) verdamping van water.

Er zijn diverse types airconditioners. De airco die het meest voorkomt is de split-unit airco. Deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenzijde van de gevel waar de koelvloeistof afkoelt. Verder is de mobiele airconditioning een steeds meer voorkomende verschijning; deze combineert alle onderdelen in een verplaatsbare eenheid. Hierbij wordt het vocht via een dunnere slang afgevoerd en opgevangen in een condensatiebak en/of voert warme vochtige lucht af via een dikkere luchtslang die door het raam gehangen kan worden dan wel semi-permanent via een vaste opening in een houten buitenwand of -muur. Een nieuw type wat in opkomst is, is de standalone-airconditioning. Dit is een gesloten systeem waarin beide afzonderlijke eenheden van de airconditioning zijn samengevoegd in een binneneenheid. Enkele type airco's zijn: plafond model, raam model, mobiele airco en cassettemodel. (Bron: Wikipedia)

Wist je dat...

Willy Verplaetsen zijn zaak heeft opgericht in 1985 samen met zijn echtgenote Maria Artoos en dat zij in 2014 de fakkel hebben doorgegeven aan hun kinderen. Tom neemt de dagelijkse leiding op zich en Stijn en Sophie zijn eveneens actief in de zaak. Een uniek en bloeiend familiebedrijf dus!

Op zoek naar een airco installateur Kampenhout?

Grote koelcel of diepvriescel nodig?

Organiseert u een barbecue of een feestje en uw koelkast is te klein? Dan kan onze mobiele koelcel de oplossing zijn! Verplaetsen installeert koel- en diepvriescellen voor de opslag van producten of voor gespecialiseerde zaken in de voedselverwerking. Bij de afbraak, opbouw of bij een plotse panne van uw koelinstallatie, kan Verplaetsen depanneren met een mobiele koelcel.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek zeker ook de onderstaande pagina's:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x